PUKU RÄÄTÄLINTYÖNÄ


Räätälintyö on perus ajatukseltaan muotoilua, jossa pyritään valmistamaan asiakkaalle kaunis, kestävä ja käytönnöllinen vaate asiakkaan toivoiden mukaan.

Käsityönä valmistettu puku on aina asiakkaan vaatimusten mukaan tehty. Tähän sisältyvät niin tyylilliset kuin fyysisetkin seikat. Henkilökohtainen muoti luodaan aina vaatturin ja asiakkaan yhteistyönä peilin edessä.

Jos haluat parhaan mahdollisen lopputuloksen, niin valitse taitava räätäli ja käsityönä valmistettu puku. Se maksaa enemmän, mutta hankintahinta tasoittuu pidempänä käyttöikänä. Käyttömukavuudessa räätälintyönä valmistettua pukua ei mikään muu puku voita.

Käsityönä valmistetun puvun hinnat alkavat 3500 eurosta.

Katso Hinnasto.PUKU MITTATILAUKSENA


Mittatilauspuku on tehdasvalmisteinen yksittäiskappaleena valmistettu puku.

Mittapuvun tilaaminen alkaa mittojen otolla ja kirjataan ylös asiakkaan toiveet puvun mallista. Tämän jälkeen valitaan kangas ja tehdään tilaus. Menee noin neljä viikkoa ja puku on valmis sovitettavaksi. Sovituksen yhteydessä merkitään tarvittavat muutokset ja sovitaan viimeisistä yksityiskohdista. Tästä menee noin kaksi viikkoa ja puku on valmis luovutettavaksi asiakkaalle.

Mittatilauspukujen hinnat alkavat 980 eurosta.

Katso Hinnasto.


KORJAUS JA MUUTOSTYÖT


On laaja alue farkkujen lyhentämisen ja isältä pojalle frakin muokkaamisen välillä.

Kannattaa aina kääntyä räätälin puoleen jos puku kaipaa korjausta, muokkaamista, tai muuta huoltoa. Huonosti istuva puku saadaan istuvaksi kenties helposti ja edullisesti.

Korjaus ja muutostöiden sovittaminen ja kustannusarvion laskeminen on aina ilmaista.

Katso Hinnasto.